Er komen hele dikke overvallen naar CoD: Black Ops 4!

De eerste DLC voor Black Ops 4 waar ik best enthousiast van word. Kijk hierboven maar even naar de Operation Grand Heist trailer.

Call of Duty: Black Ops 4 krijgt een grote update in de vorm van ‘Operation Grand Heist’ en eerlijk gezegd deed het mij in de trailer gelijk denken aan Battlefield: Hardline 2! Op zich goed want ik heb mij daar prima mee vermaakt. De nieuwe update van Black Ops 4 verschilt dan ook niet heel veel van Hardline. Er komen o.a. nieuwe maps, voertuigen, outfits, personages en wapens voor de spelers om uit te kiezen. Ja, je ziet zelfs een gorilla in de trailer. Alle extra’s zien er zo op het eerste gezicht ook wel echt goed uit.

Je ziet twee nieuwe modi in de trailer, namelijk ‘One in the Chamber’ en ‘Hot Pursuit’. Ik neem aan dat Hot Pursuit vooral lijkt op Hardline waar de politie de criminelen moeten onderscheppen en neerhalen. ‘One in the Chamber’ geeft elke speler drie levens en een pistool met één kogel. Elke speler die jij neerhaalt bezorgt jou een nieuwe kogel en 100 punten. De maps die je in de trailers ziet zijn ook heel mooi. Zo zie je bijvoorbeeld Casino in alle pracht en praal, en Lockup met een politiestation. Alleen deze zijn dan enkel beschikbaar voor spelers met de Black Ops pass (alsmede de keuze voor de gorilla die ik eerder noemde).

De update komt eerst naar PS4 bezitters deze week en volgende week naar de Xbox One en pc. We moeten nog even wachten dus maar het wordt het waarschijnlijk wel waard.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments