Er is een nieuwe Shadowman in de maak

In 1998 mochten we met Michael LeRoi als Shadowman naar de Deadside om de levende wereld te behoeden voor een invasie van een ondood leger. Nu, 25 jaar later, is daar ineens de aankondiging dat er gewerkt wordt aan een nieuwe game.

Deze nieuwe game wordt gemaakt door Blowfish Studios in samenwerking met Valiant Entertainment. Dat laatste bedrijf is ook verantwoordelijk voor het uitgeven van de comics. In Shadowman: Darque Legacy gaan we met een nieuwe Shadowman aan de slag. Het is deze keer aan Jack Boniface om de strijd aan te gaan met de krachten van het kwaad en alles waar zijn voorgangers voor vochten te beschermen.

Je kunt wederom reizen tussen zowel diverse gedetailleerde omgevingen in de Liveside als hun duistere weerspiegelingen in de Deadside. Wisselen tussen beide werelden zal ook nodig zijn om diverse puzzels op te lossen. Daarnaast kun je uiteraard ook diverse skills en dergelijke unlocken. Shadowman: Darque Legacy zal dan ook een mix worden van een RPG Lite en een horrorgame. Check hieronder alvast een paar vrijgegeven screenshots.

Wanneer Shadowman: Darque Legacy uit gaat komen is nog niet bekend. Wel zul je tegen die tijd in het bezit moeten zijn van een Series S of X als je deze game wilt spelen, want de oude generatie consoles wordt overgeslagen.

Ik ben wel erg benieuwd naar deze game. Hoe zit dat met jullie?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments