Bijna drie jaar geleden kwam Ace Combat 7: Skies Unknown uit. Sindsdien is er wat DLC verschenen, maar daarna werd het stil. De serie bestaat inmiddels 25 jaar en er is goed nieuws voor de fans; er is een nieuw deel in de maak.

Dit liet de producer van de serie, Kazutoki Kono, tijdens een Japanse livestream weten. Hij sprak gedurende de stream over meerdere dingen. Zo liet hij bijvoorbeeld weten dat Skies Unknown sinds de release al ruim drie miljoen keer is verkocht en dat de game nog steeds regelmatig verkocht wordt.

De mooiste aankondiging was echter de bevestiging dat de studio inmiddels werkt aan een nieuw deel. Deze game wordt gemaakt in samenwerking met de Japanse studio ILCA die aan diverse Japanse games gewerkt hebben in een ondersteunende rol. Denk dan aan games als Pokémon Diamond en Pearl Remake, Yakuza 0, Dragon Quest XI, Nier: Automata en Ace Combat 7: Skies Unknown.

Wanneer dit nieuwe deel uit moet gaan komen is nog niet bekend, maar ik verwacht dat we er nog wel een tijdje op moeten wachten. Wie van jullie kijkt hier naar uit?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments