Episode 2 van Life is Strange 2 volgende maand uit

SQUARE ENIX maakt met trots de releasedatum bekend van de tweede episode van het gloednieuwe, tweede seizoen van Life is Strange. Het tweede seizoen van Life is Strange bestaat uit vijf episodes en is ontwikkeld door Square Enix External Studios en het Life is Strange-team van Michel Koch en Raoul Barbet bij DONTNOD Entertainment.

Gonzalo Martin, de stem van Sean Diaz, schittert in een live-action-uitvoering van een cruciaal moment tijdens de reis van de twee broers in Life is Strange 2.

Het verhaal van Sean en Daniel wordt vervolgd in Episode 2. Na een tragisch ongeluk in Seattle en de manifestatie van een vreemde, bovennatuurlijke kracht slaan de broers Sean en Daniel Diaz op de vlucht voor de politie. Het is inmiddels winter geworden. Terwijl de twee broers vechten tegen de kou wordt Daniel steeds zieker. Sean besluit dat ze het risico moeten nemen en naar het huis van hun grootouders moeten reizen om te herstellen en onderdak te zoeken.

Eenmaal daar ontmoeten ze de buurjongen van hun grootouders, Chris Eriksen. Deze jonge jongen gelooft dat hij krachten heeft die griezelig veel lijken op die van Daniel. Ze maken ook kennis ??met het alter ego van Chris, de superheld Captain Spirit.

Terwijl Daniel en Chris goede vrienden worden, is het aan Sean om ervoor te zorgen dat Daniel zich aan de afspraken houdt die ze maakten vanwege zijn krachten. Nooit in het openbaar. Praat er nooit over. Vlucht als er gevaar dreigt.

Lukt het Daniel om de waarheid te verbergen voor de mensen om hen heen? Zal de verleiding om de immense kracht in hem te ontdekken te groot blijken? En houdt hij zich nog aan de regels als er gevaar dreigt?

Life is Strange 2 is sterk begonnen, maar het beste moet nog komen. Episode 2 wordt een geweldige aflevering voor dit seizoen. De vorige seizoenen hadden vaak zo’n speciaal punt, zo’n bijzonder moment dat tot de verbeelding sprak van fans over de hele wereld en volgens ons is dit zo’n punt voor Life is Strange 2.

zegt Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios.

De reacties op Episode 1 waren fantastisch, het was geweldig om alle commentaren en feedback van spelers te lezen. Zoveel mensen zijn verliefd geworden op Sean en Daniel en we zijn nog maar net begonnen met hun reis. Er moet nog zoveel komen in Life is Strange 2.

zeggen Michel Koch en Raoul Barbet, co-creators van Life is Strange 2.

Life is Strange 2 Episode 2: ‘Rules’, verschijnt op 24 januari 2019 .


Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties