Het is weer tijd voor nieuwe games in de Xbox Game Pass. Er gaan er helaas ook weer een paar weg.

A Plague Tale: Innocence

De game waar redacteur Rik helemaal laaiend enthousiast over was afgelopen jaar, A Plague Tale: Innocence. In zijn review stond niet voor niks ‘een epische story-driven videogame’ in de titel. Voor de spelers die wel geïnteresseerd zijn, maar de game nog niet hadden aangeschaft is er dus goed nieuws. A Plague Tale: Innocence komt op 23 januari (morgen dus) al in de Game Pass! Wil je weten of deze game voor jou is? Lees dan nog even de review van Rik hier.

Indivisible

De game is nog maar net uit (oktober 2019), maar vanaf morgen al in de Game Pass. Indivisible biedt een fantasie wereld met talloze speelbare personages en met een behoorlijke nadruk op verhaal. De gameplay ziet er lekker old-school uit en biedt volgens de makers een behoorlijke diepgang die nog wel eens wat moeilijkheden zou kunnen opleveren. De game draait om Anja wiens leven wordt gestoord door een aanval van vijanden. Een mysterieuze kracht raakt ontwakend in Anja en dat is genoeg reden om een avontuur aan te gaan waar ze anderen ontmoet en van plan is de wereld te redden.

Sea Salt

Nu we het toch over old-school hebben, Sea Salt kan er ook wat van. De game is een hybride van actie en strategie. Je speelt een oude god en kan met jouw minions de figuren neerhalen die jou durven te trotseren. Allen die niet in jou geloven zullen vernietigd worden… althans, dat is het doel. Vanaf 30 januari kan je aan de slag als god met een minderwaardigheidscomplex.

Fishing Sim World: Pro Tour

Alsof de wekelijkse aanbiedingen van vis-games nog niet genoeg waren, is hier ook de toevoeging in de Xbox Game Pass. In deze game moet je uiteraard vissen… en daarmee heb ik het denk ik wel goed samengevat.

En nu er uit!

Dan zijn er ook nog games die helaas de Xbox Game Pass verlaten.

  • Middle-earth: Shadow of Mordor
  • Resident Evil 4
  • Saint’s Row The Third
  • The Division
  • Tomb Raider: Definitive Edition

Je kan ze nu nog met 20% aanschaffen als je ze ook echt wilt hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments