Epic Games komt met Fortnite

Verzamel je team!

Epic Games, je weet wel, die gasten die ooit Gears of War en Unreal Tournament op de kaart hebben gezet zijn terug. En dat doen ze met Fortnite!

Wait what? Ja ook wij hadden hier nog nooit van gehoord. Maar het idee is zeker interessant! Fortnite is een third person actiegame die draait om het verslaan van hordes monsters. Dit doe je niet alleen, want samen met je vrienden kun je een fort bouwen en upgraden. Daarnaast draait de game om het craften van nieuwe wapens om die hordes vijanden af te weren.

De game zal in eerste instantie naar de Xbox One komen via het Early Access programma. Helaas moet je hier wel direct voor dokken. De standard edition van de game begint op €39,99 en de Deluxe Founders Edition zit op €59,99 terwijl de Limited Founders Edition op maar liefst €149,99 zit.

Fortnite komt officieel 25 juli uit, maar wie de Founders Pack aanschaft krijgt vanaf 21 juli de kans om hordes vijanden af te slaan. De game krijgt daarnaast ook nog een retail variant, Gearbox Publishing zal deze versie gaan uitgeven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments