Het tweede deel van de episodische reeks Hitman kwam vorige week uit. We laten Parijs achter ons een reizen naar Italië.

Agent 47 heeft een nieuwe opdracht en deze brengt hem naar Sapienza, een prachtig, typisch Italiaans badplaatsje. Daar moet hij Silvio Caruso om zeep brengen, een briljante maar ook gevaarlijke wetenschapper die een DNA-virus heeft ontwikkeld waarmee hij de wereld kan bedreigen.

hitman-goes-to-sapienza

We zien Agent 47 luchtig gekleed als hij start tegenover de villa van Caruso. De eerste wandeling of verkenning door het badplaatsje is zoals we die van Hitman gewend zijn. Grafisch geweldig. Gesprekken op straat die je kan afluisteren en soms info bevatten, huizen die je binnen kan dringen, het prachtige strand met zonnende mensen, alleen dit al is gewoon af. Als we verder komen in deze missie, duiken er weer meerdere opties op om de doelen goed af te ronden. Een grote villa maar ook een ondergronds laboratorium zijn de omgevingen waar jij je moorden voor elkaar moet zien te krijgen. Deze missie, die World of Tomorrow als titel heeft, heeft weer veel onderdelen in zich zoals alleen al 8 startlocaties.

Er zijn weer nieuwe Escalation-contracten, Elusive Targets en nieuwe contracten in de Contracts-modus. In deel twee is er dus weer genoeg te doen en ontdekken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments