ENKI komt er aan en zal je de stuipen op het lijf jagen. Van deze unieke surival horror komt een pc versie en uiteraard een Xbox One versie.  

ENKI is een survival horror game zoals we die wel vaker zien. Dit keer is je doel om uit een kelder te ontsnappen van de seriemoordenaar die jou anders gaat vermoorden. Geen goed idee en dus is het ontsnappen geblazen. Het ontsnappen doe je door middel van puzzels op te lossen en voorwerpen te verzamelen. Een leuke mechanic van deze game is dat er sprake van randomization is. Dit betekent dat het spel elke keer verschilt van de vorige keer dat je het hebt gespeeld. Of dit goed werkt moeten we even bekijken, de game staat gepland voor de aankomende zomer met een release op pc en Xbox One.

enki-4
De trailer hierboven laat een duistere wereld zien en de kelder ziet er lekker creepy uit. Iets wat mij opviel is de audio wanneer je rondloopt. Het “tap-tap-tap” geluid deed me erg denken aan de oude Resident Evil-games op de Playstation. Check dit maar:

De game is gemaakt door het team van Storm in a Teacup en zal worden uitgegeven door de Nederlandse publisher Soedesco. Soedesco heeft al eerder Tower of Guns en Death Mayan Robots naar de console gebracht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments