Mocht je het nog niet gemerkt hebben, dan heb je waarschijnlijk alle ramen en deuren dicht gehad. Het EK gaat starten en dus is het tijd voor poultjes en voorspellingen.

Met de eerste oranje versieringen in de straat, de tig spaaracties bij onze boodschappenwinkels, is er geen ontkomen aan. Het EK 2024 gaat starten. Zondag mogen onze mannen tegen de Polen aan de bak. Wat dat gaat worden, die voorspellingen vliegen je al om de oren.

Maar gelukkig is EA de verlosser van al dat ongewisse. Zoals eigenlijk bij elk groot toernooi, hebben ze EA Sports FC 24 laten lopen om zo een beeld te krijgen van de komende winnaar. Men heeft de officiele Tournament mode 100 keer laten lopen. En uit deze simulatie kwam een winnaar. Dit jaar gaat Engeland de cup binnen slepen. Na 58 jaar komt de cup eindelijk thuis, zoals de Engelsen dat beweren. Volgens de simulaties zal de finale zich tussen Engeland en Duitsland afspelen. Mocht je dit nou toch niet vertrouwen, als je EA SPORTS FC zelf bezit, dan kan je dit natuurlijk altijd even checken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties