Emotionele Sherlock Holmes in trailer Chapter One

Sherlock Homes is een singleplayer avontuur waarin van de Britse literaire held zich vastbijt in een mysterie op een tropisch eiland. En dan hebben we het niet over de vraag waarom je zo snel dronken raakt van zoete mixjes. Nee, het beloofd een behoorlijk indringend en emotioneel avontuur te worden.

In de beelden zien we een jonge Sherlock, ver van huis, een man met een missie. Afgaande op de woorden uit de trailer gaat het om een hele persoonlijke missie, dit heeft ongetwijfeld veel te doen met de grafsteen met een opschrift waar de familienaam aan valt af te lezen. De naam Violet Holmes bezorgt Sherlock Holmes zichtbaar veel verdriet. Ik moet zeggen dat de kwaliteit van de trailer mij wel nieuwsgierig maakt.

Gelukkig is er al veel meer bekend van de game, afgelopen maart heeft Frogwares een gameplaytrailer uitgebracht van een dikke twee minuten. Daaruit blijkt wel dat er ook wel gelachen wordt in het nieuwe avontuur. De productiewaarden (buiten de cgi-trailer om) laten misschien wat te wensen over, maar er wordt dan ook gewerkt met een beperkt budget. Ik denk dat de som van de onderdelen voor Chapter One wel eens heel positief kan uitvallen. Mits Frogwares de verhalende elementen op een goede manier samen weet te brengen. Ik vind namelijk dat de cgi-trailer en de gameplaytrailer tonaal best wel sterk verschillen.

Sherlock Holmes: Chapter One verschijnt ergens in 2021. Opvallend genoeg is een exacte datum nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties