Elite Dangerous: Odyssey uitgesteld

Het is een uitbreiding waar veel fans naar uitkijken. Het maakt de game Elite Dangerous completer dan ooit. Helaas… we moeten er nog even op wachten.

Elite Dangerous is zo’n game waar je honderden uren in kan stoppen. En een trouwe fanbase doet dat dan ook. De nieuwe uitbreiding Odyssey ging er voor zorgen dat we eindelijk uit onze schepen konden stappen en in first person onbekende planeten konden gaan bezoeken. Deze uitbreiding zou begin dit jaar uit gaan komen. Helaas heeft het virus zand in de machine gegooid.

Frontier geeft eind lente aan als release voor de pc. De consolespelers zullen tot de herfst van dit jaar moeten wachten.

Weet dat we deze moeilijke beslissing hebben genomen om Odyssey zo geweldig als mogelijk te maken voor onze Commanders, ongeacht op welk platform je hem ook speelt. Maar we moeten ook realistische deadlines voor onze teams in het oog houden in deze ingewikkelde tijd.

We bieden onze verontschuldigingen aan onze community aan. We weten dat jullie met geduld hebben gewacht en dat jullie nu teleurgesteld en gefrustreerd zullen zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments