Elite Dangerous krijgt space stations en aliens

Het zal voor de Xbox One spelers nog wel even duren. Horizons heeft ook een eeuwigheid geduurd voordat hij kwam. Maar lekker maken, dat kan wel alvast.

Terwijl de rest van de redactie in Keulen een beetje de Gamescom onveilig zit te maken, moeten er ook mensen thuis blijven om jullie van het broodnodige nieuws te voorzien. Sven en ik, zei de gek, hebben die ondankbare taak op ons genomen. Dus hier bericht nummero zoveel vanuit Keulen. Op de Gamescom heeft Frontier namelijk een presenatie gegeven van de komende patch, 2.2, voor Elite Dangerous. Deze patches laten meestal veel nieuws zien en dat is met deze niet anders. We hebben een stuk presentatie van PCGamesN geleend om jullie alvast mee te laten genieten.

Aliens

Al maanden is dit een onderwerp van gesprek binnen de zeer actieve kern van Elite Dangerous. We komen al vreemde objecten in space tegen en ook op de verschillende planeten zien we soms bouwwerken die ons het gevoel geven dat we als mens niet alleen zijn. Dit klopt dus. In 2.2 zullen de aliens hun entree gaan maken. Maar ook moederschepen en prachtige space stations. Zo blijft Frontier ons verbazen met hun nooit eindigende ontwikkeling van het spel. Helaas speel ik het te weinig omdat het een game is die je hele sociale leven op zijn gat werpt. Er gaat gewoon veel te veel tijd in zitten. Maar goed, ben je fan of denk je erover om een echte spacegame te kopen (in plaats van het Disney heelal van No Man’s Sky) waarin de community echt leeft en invloed heeft op de wereld, bekijk dan de trailer. Ik kan alleen maar zeggen, het wordt mooier en mooier. Nu maar hopen dat wij op de Xbox One deze uitbreiding ook snel gaan krijgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments