Elder Scrolls Online: Summerset vandaag uit

Je nieuwe Elder Scrolls-avontuur begint vandaag op het ongelofelijke eiland Summerset – de (voor)ouderlijke thuis van de High Elves – dat voor het eerst in een game te zien is sinds The Elder Scrolls: Arena uit 1994.

Vandaag heeft ZeniMax Online Studios officieel The Elder Scrolls Online: Summerset gelanceerd, het volgende hoofdstuk in de online RPG.

VERKEN, VERKEN EN VERKEN DAN NOG WAT MEER

Koningin Ayrenn heeft het eiland Summerset nu geopend voor buitenstaanders, wat nieuwkomers toelaat om op avontuur te trekken door diens prachtige wouden, lagunes en verborgen, donkere kloven. Spelers kunnen ook reizen naar het mystieke Artaeum, een magisch eiland dat tijd en ruimte overstijgt. Goed voor zo’n 30 uur speelplezier aan het hoofdverhaal en massa’s zijmissies, is Summerset het Mekka voor verkenning en verrassende, nieuwe verhalen.

ESO: Summerset, kan zoals elke traditionele Elder Scrolls game alleen gespeeld worden. Echter, met een wereld vol krachtige bazen, vochtige en mysterieuze Delves en een uitdagende nieuwe trial voor 12 spelers, ontdekken spelers en hun vrienden uren aan online avonturen door samen te werken en zo de lastigste obstakels die de wereld te bieden heeft, te overwinnen. Plus, met ESO’s level-balancing systeem kunnen nieuwe spelers op elk moment samenwerken met veteranen aan elke quest. Zo vinden alle spelers een uitdagend en leuk avontuur.

LET’S GET PSIJICAL

De Psijic Order is door de tijd heen een mysterieuze en mystieke kracht geweest in Tamriel en in ESO: Summerset zijn ze terug na bijna 300 jaar verdwenen te zijn. Spelers sporen – voor het eerst in een Elder Scrolls game – deze raadselachtige magiërs op en worden lid van hun orde. Door de manieren van de Psijic Order te beheersen, ontgrendelen spelers een krachtige nieuwe skill line waarmee ze de tijd kunnen terugdraaien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties