Op 20 juni 2024 verschijnt een grote update die een aantal verbeteringen brengt. Wat mogen spelers verwachten?

Terwijl fans van Elden Ring aan het aftellen zijn tot de release van de Shadow of the Erdtree-DLC, kondigt ontiwkkelaar FromSoftware aan dat er eerst nog een grote update uitgebracht zal worden.

Verbeteringen in het beheren van items

De update moet een aantal bugs oplossen, verbeteringen in de balans brengen en ook worden er nieuwe features toegevoegd. Zo zullen nieuwe items in de inventory met een ‘!” aangegeven worden en wordt er tevens een nieuwe tab toegevoegd, namelijk ‘Recent Items’. Wat mij betreft een welkome verbetering, want item-management in Elden Ring is bijna even uitdagend als de Fire Giant verslaan. Liever had ik gezien dat er nog meer verbeteringen op dit vlak doorgevoerd zouden worden, bijvoorbeeld door de optie toe te voegen om items in alfabetische volgorde te zetten. Maar goed, dit is alvast een mooi begin.

Summoning Pools

Naast de verbeteringen in het beheren van je items, gaan de Summoning Pool ook op de schop. Active Summoning Pools worden nu meegenomen naar NG+. Individual Summoning Pools kunnen nu worden ingeschakeld / uitgeschakeld in het nieuw toegevoegde Map Functions Menu. Alleen actieve Summoning Pools worden geselecteerd wanneer de Small Golden Effigy wordt gebruikt.

Releasedatum

De update moet op 20 juni 2024 live gaan. Een dag later, op vrijdag 21 juni 2024, verschijnt Elden Ring: Shadow of the Erdtree.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties