Als je de gamerwereld vraagt, wat voor Call of Duty zou je graag zien, dan komt heel vaak een World War 2 versie als antwoord terug. Er is dus vraag naar een WW2 shooter en hij lijkt er te komen, alleen niet van CoD.

Gearbox software werkt aan een nieuwe authentieke Brothers in Arms titel. Tenminste, volgens Randy Pitchford. Na zijn uitspraken rond de klassieker Duke Nukem, is dit de tweede klassieke titel die langs komt. Het project staat nog in de kinderschoenen en men zoekt nog extra partners maar zodra die allemaal gerealiseerd is, verwacht hij dat het snel zal gaan.

Brothers-in-Arms

Volgens Pitchford streven ze ernaar om de game het authentieke gevoel van de serie te geven. Ze zijn nog druk bezig het verhaal te bedenken waarin ze fictie en historische feiten bij elkaar gaan brengen en dit kost veel tijd. Op dit moment is Gearbox al bezig om gesprekken met een aantal grote partners te voeren om zo de uitgave van de game mogelijk te gaan maken.  De Brothers in Arms-serie staat bekend om zijn historische juistheid en draait voornamelijk om een divisie parachutisten en de strijd die zij tijdens de bevrijding van Europa leveren.

We gaan dus hopelijk weer, sinds lange tijd, een echte World War 2 shooter krijgen. Waar het zich afspeelt en in wat voor stukje van de jaren 40-45, is nog totaal onbekend. Maar dat men ermee bezig is, geeft hoop aan de fans van shooters in deze periode.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments