Er is weer een mancave musthave waar je u tegen kunt zeggen. Na tijden van drama is er eindelijk een goede draadloze headset voor de Xbox One. Astro Gaming heeft hem uitgebracht en er is zelfs een toffe Halo versie.

Voor de PS4 en pc was het heel makkelijk om een draadloze headset uit te brengen, maar bij de Xbox One bleek dat toch iets lastiger. Door het patent op de chat technologie van Microsoft bleek dit alles behalve simpel. Gelukkig hebben ze bij Astro Gaming eindelijk de geheime formule ontdekt en kunnen wij nu ook draadloos discussiëren in een party.

astro gaming a50

Astro Gaming staat inmiddels wel bekend om hun hoge prijzen. Helaas weken ze daar ook bij deze headset niet vanaf. Voor wat hoort wat, dus voor €329 heb je wel een fantastische headset in huis. Als een mooie look en fantastisch geluid niet voldoende zijn, kun je de headset ook naar je eigen smaak aanpassen. Mocht je als de prinses op de erwt niet tevreden zijn met de hoofdband kun je er een dikker kussen op plaatsen. Hierdoor voelt de headset nog zachter en fijner aan op je hoofd. Dat is zeker goed voor de echte diehards die niet voldoende hebben aan 6 uur gamen op een dag. Ook kun je noise-isolating leren kussens op je oordoppen bevestigen. Hierdoor hoor je niemand meer klagen dat je al te lang zit te gamen en astro gaming a50 halokun je alle aandacht op je Xbox richten.

Naast de standaard witte en zwarte uitvoering komt ook deze gave Halo variant. Voor de fans is dit zeker wel het kopen waard. De vormgeving is prachtig en hij past ook goed bij de al bestaande Master Chief controller. Op het design na is deze headset precies hetzelfde als zijn wat saaiere broertjes. Dus voor de kwaliteit hoef je het niet te laten! De headset met het Halo design is nog niet verkrijgbaar, maar zal later wel aan het assortiment van Astro gaming worden toegevoegd.

De headset is niet uitsluitend te gebruiken voor de Xbox One, ook PS4 en pc bezitters kunnen met de speciale Xbox One editie aan de slag. Ook heeft de headset Dolby 7.1 surround sound, waarmee je ook speciale Dolby films, muziek en series in de beste geluidskwaliteit kunt horen. Opgeladen gaat de headset tot wel 15 uur mee en je kunt alle geluidsinstellingen aanpassen om voor jou de perfecte verhoudingen te krijgen.

De gewone witte en zwarte variant zijn al in de Nederlandse webshops te vinden voor €329. Mocht je liever de Halo versie hebben moet je nog even geduld hebben, binnenkort kun je hem vinden in de Astro Gaming webshop. Maak er vooral gebruik van dat de pond nu zo laag staat, het scheelt je toch een kleine 30 euro!

REDACTIE EDIT: Ellen is niet gesponsord door Astro, ze is gewoon erg enthousiast.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments