Het is al even bekend, maar voor als je het nog niet wist, GTA Online heeft een dikke update genaamd ‘Lowriders’. Het brengt het San Andreas van 2004 weer even terug. Eind oktober is het Halloween en ook dat gaat niet ongemerkt voorbij. 

Hierboven zie je de video van de update. Het ziet er vet uit en ik vind het echt leuk hoe het GTA: Online gedeelte een uitlaatklep wordt voor allerlei events en missies. Alsof je mini-expansion packs krijgt om de zoveel tijd. Er worden gewoon nog heel veel werkuren gepompt in het succesvoller maken van GTA: Online.

GTA5lowrider

Je kan dus vanaf vandaag lekker aan de gang met de update. Je maakt kennis met een nieuwe shop genaamd Benny’s Original Motor Works waar je auto’s lekker kunt pimpen. Denk aan een nieuw interieur, zoals leren bekleding en van die hebbedingetjes op je dashboard, maar ook exterieur zoals een dik motorblok op de voorkant. Lijpe luchtfilters, dikke stereo’s, game on! Het vette is dat je auto’s aan vrienden kan tonen en via de Player Interaction Menu allerlei opties hebt. Zo kan je de deuren openen, motorkap omhoog doen, kofferbak showen en waarschijnlijk de auto laten stuiteren. Er zijn ook weer wat missies van Lamar, dus houd je mobiel in de gaten!

Dit gaat allemaal ook gepaard met nieuwe kleding, accessoires, haarstijlen en nieuwe wapens zoals een  automatische Machine Pistol en Machete. Heerlijk hoe bepaalde sfeertjes uit GTA: San Andreas van 2004 weer naar voren komen. Het was naast Vice City toch wel mijn favoriete deel, dus zo’n update is welkom! Maar Lowriders is niet het enige, het schijnt dat Halloween in de maak is.

Dood en verderf

Het is bijna Halloween en je weet hoe groot dat is in Amerika! In GTA Online schijnt er ook iets te komen in verband met Halloween. Hieronder wat plaatjes. Check die dikke paarse auto en facepaints! Houd GTA 5 goed in de gaten, want met al deze content is het toch echt wel waard om de game weer eens in je Xbox One te doen (in geval van een disc).

gta_5_btype2-_halloween_1

gta_5_masks_halloween_1

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments