UPDATE

Zoals je hieronder al kon lezen, berichtten wij een paar dagen geleden al over deze nieuwe Xbox. Waarschijnlijk was het lek te groot om nog te bewaren tot de E3 en heeft Microsoft maar besloten om deze nieuwe Xbox One officieel te introduceren. Onze grote vriend Major Nelson heeft er zelfs een filmpje van gemaakt.

En we kunnen nu ook al een prijs vermelden. Helaas voor de betweters in de redactie (zie onderaan dit artikel), deze schrijver heeft goed gerekend :-P. Onze vrienden bij papapapapapapa DIK.COM hebben hem al in de store gegooid voor, ja ja, 449 eurootjes. Vanaf 16 juni is hij leverbaar.

 

XboxOne_Controller

Dit houdt ook in dat men in de US of A, de prijzen van alle eerdere consoles omlaag gooit en ze naar een adviesprijs van $349 gaan. Of dat hier ook gaat gebeuren, blijft gissen. Maar de kans is zeer aanwezig dat ze nu permanent op een prijs van €349 of €379 in de winkel verkocht zullen blijven worden. Dus voor het extra bedrag van rond de 100 euries krijg je 500Gb extra en een aansluiting voor je headphone op je controller. Ik zou zeggen, maak het rekensommetje of dit het waard is zelf maar.

xbox_wirelessadapterforwindowsTenslotte een laatste nieuwtje, maar dan meer pc gericht. Met de komst van Windows 10 en de integratie van alle Microsoft systemen, gaat men deze Wireless adapter voor Windows op de markt brengen. Dit maakt dat je wireless controller voor de Xbox One ook bruikbaar wordt op je pc waarbij het precies dezelfde functies biedt die je op de One ook hebt. Simpelweg deze adapter in je USB port duwen en klaar is Clara. Deze adapter zal los $24,99 gaan kosten en in een bundel met een controller $79,95 gaan bedragen. Mijn vermoeden is dat deze prijzen rechtstreeks naar euro’s omgezet gaan worden als dit stukje techniek in de herfst ook naar Nederland komt.

 

 

Origineel bericht

Ze hadden het nog even geheim willen houden. Helaas, Amazon kon het geheim niet langer bewaren.

Deze versie staat gepland om op 15 juni uit te komen, precies als de E3 in volle gang is en Microsoft waarschijnlijk deze machine gaat presenteren, als verrassing. Not dus. Een slaperige medewerker bij Amazon, het gaat echt bergafwaarts met het personeel bij de webstores, had dit product per abuis al in de store gezet. Hij is nu al weer verwijderd, de advertentie dan. Van het personeelslid is niets meer vernomen.

1TB-Xbox-One[1]

Een Xbox One met 1TB HDD, de nieuwe controller met 3,5 mm hoofdtelefoon ingang en Halo: The Masterchief Collection voor het kleine bedrag van $400. Mocht deze op de Nederlandse markt komen en we een beetje de verhoudingen tussen US en NL prijzen bekijken, dan zal het naar verwachting zo’n €449 of €479 gaan kosten, hoewel betweters in de redactie denken dat het hier ook €400 zal gaan kosten. We hebben er een Lamborghini op ingezet, een virtuele in Project CARS.

 

Controller

Van de nieuwe controller was trouwens ook al een ad gespot maar dan op de Oostenrijkse site van Libro. Weer een slapende webwinkelmedewerker. En weer verwijderd.

Controller

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments