Als er een groot kritiekpunt voor PES te noemen is, was dit de onjuiste bemensing van de verschillende teams in het spel.

Maar nu komt er eindelijk een patch die Pro Evolution Soccer 2016 eindelijk de juiste offline roosters geeft. Data Pack 2 komt op 3 december uit en daarin zitten alle laatste transfers die in augustus plaats hebben gehad.

Ook levert deze patch extra in-game content waaronder het Braziliaanse stadion Estadio do Maracana en nieuwe outfits voor Duitsland, Italie en Spanje. Ook zijn er shots aan de tv-presentatie toegevoegd die beelden laten zien van voordat de wedstrijd begint waaronder fans die vuurwerk afsteken.

PES2016_DP2_Estadio-do-Maracana_2[1]

Hiermee wordt dus eindelijk de goed ontvangen game van zijn slechte kritiek ontdaan en zullen spelers, zoals Anthony Martial van Manchester United, eindelijk in de juiste clubs spelen. Konami heeft hiervoor zijn excuses al aangeboden en aangekondigd dat de komende EUFA Euro 2016 DLC gratis aan alle gebruikers zal worden aangeboden.

Data Pack 2 heeft weer 50 gedetailleerde spelers toegevoegd waaronder Aleksander Mitrovic, Kevin de Bruyne en Julian Draxler. Daarnaast zijn er ook een aantal schoenen en ballen toegevoegd en startanimaties bij wedstrijden in de Copa Libertados en Copa Sudamericana aan de game toegevoegd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments