Blizzard laat al een poos weten bezig te zijn met Competitive Play, de ranked modus van Overwatch. De mode is al uit op de pc en komt volgende week ook op de consoles beschikbaar.

Het bedrijf laat in een forum post weten geen precieze datum te hebben, maar de patch is ingediend voor goedkeuring bij Microsoft en zal daarom pas volgende week verschijnen op de Xbox.

torbjornoverwatch

Omdat we op dit moment midden in het zomerseizoen van 2016 zitten, die eigenlijk 1 juni begon, betekent het wel dat dit een kort startseizoen zal zijn voor Competitive Play. 1,5 maand in plaats van de gebruikelijke 2,5 maand die op 18 augustus zal eindigen op alle platformen. Het najaarsseizoen van 2016 zal dan volgens schema beginnen na een stop van twee weken.

Blizzard vond het goed om alvast een korter seizoen te doen zodat spelers zo snel mogelijk kunnen werken aan hun Competitive Play rewards. Daarnaast kan Blizzard de feedback van dit eerste seizoen gebruiken om te zien wat wel en niet goed werkt. Comptetive Play is typisch zo’n feature waarbij het een paar seizoenen duurt voordat het helemaal goed werkt, hoe sneller het systeem live is, hoe sneller Blizzard kan werken aan verbeteringen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties