Bij elke release is er weer een extra reden om je old-gen console weg te gooien en een nieuwe Xbox One in de plaats te kopen. De updates stoppen op GTA V, bepaalde games zijn alleen voor current-gen consoles maar nu brengt Activision het einde wel heel erg nabij. Black Ops 3 zal namelijk geen campaign mode bevatten op de Xbox 360 en PS3 versie.

Dat nieuws maakten Activision en Treyarch net bekend. Natuurlijk is er wel nog de online modus, die populairder is, maar dit is toch weer een teken aan de wand. De reden van het ontbreken van een campaign zou een gebrek aan kracht van de consoles zijn. Ze zouden de ambitieuze campaign, die met 4 mensen co-op zal gespeeld kunnen worden, niet aankunnen.

Nieuwe zombie-mode

Verder zeiden ze nog dat ze gewoon de beste game ervaring willen bieden aan iedereen. Daarom lanceren ze een nieuwe zombie mode, ‘Shadow of Evil’ genoemd, die de zombie ervaring naar een nieuw level zou brengen. Ook zou er bij de Xbox 360 versie een code zitten om de originele Black Ops te kunnen spelen, voor mensen die toch graag offline spelen en die het niet zo voor ondode doden hebben.

Black_Ops_3_Zombies_Shadows_of_Evil_1_WM.0.0

De prijs voor de old-gen versie van BO III zou wel gereduceerd worden tot 50 euro. Het spel komt uit op 6 november voor alle consoles en pc. Is de 50 euro alsnog te veel of kunnen we leven met dit compromis?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments