Ben je een onwijze Fallout 4 fanboy of fangirl? Kwijl je al bij de gedachte van prachtige Fallout figurines? Haal dan je kwijldoekje maar tevoorschijn.

Naast je kwijldoekje, haal ook gelijk even je spaarrekening leeg want het kost een paar centen. Het in Hong Kong gevestigde Threezero brengt namelijk een prachtig beeldje uit van een Power Armor action figure. Het op 1/6de geschaalde beeldje is zo’n 36,8 cm groot en is voorzien van volledig afneembare T-45 Power Armor onderdelen die op een zeer gedetailleerd endoskelet zijn gezet waarbij het haast zonde is om die onder de Armor te verbergen. De figurine heeft tevens een laser rifle. De helm heeft LED-verlichting en is uitwisselbaar met het hoofd.

Er is daarnaast ook nog een exclusieve versie die een minigun heeft. Deze kost je $ 398. De versie zonder minigun kost je $ 380. Maar er komt nog meer. Threezero heeft het plan om nog meer Power Armor figuren te gaan uitbrengen en die zijn compleet uitwisselbaar met deze. Je kan dus straks precies de Power Armor gaan maken die je in Fallout 4 ook gebruikt. De beeldjes zijn al te pre-orderen en ze komen in het derde kwartaal van dit jaar uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments