eFootball PES 2020 ziet er gelikt uit

De tegenhanger van FIFA lijkt het nooit echt te redden. Maar versie 2020, die ziet er wel heel goed uit.

Konami heeft laten weten dat eFootball PES 2020 weer een stapje verder in de ontwikkeling van de Pro Evolution Soccer serie is. Op 10 september komt de game uit.

Topvoetballer zijn vraagt om jaren van toewijding en voortdurend bijschaven van je techniek. eFootball PES 2020 weet dit realistischer weer te geven dan elk ander spel dat ik ooit gespeeld heb. Dat is een unieke prestatie en ik ben er heel trots op om het gezicht op de cover te zijn

aldus Lionel Messi, profvoetvoetballer en huidige spits van Barcelona.

Zoals je in de trailer ziet is deze PES veelbelovend. Met de hulp van Andrés Iniesta heeft deze versie een vernieuwde focus op tactiek gezet. De game ziet de ruimte om de speler en zoekt de gaten om een pass te maken. Ook is er een nieuwe dribble ingevoerd, de Finesse Dribble.

Matchday

In een splinternieuwe speelmodus for PES 2020, weet Matchday de essentie van voetbalcultuur door te vertalen naar een competitief format dat spelers van de tribune haalt en ze in het veld plaatst. Verzeker jezelf van een basisplaats aan het begin van iedere wekelijkse wedstrijd, waarbij iedere perfecte passeerbeweging en ieder prachtig doelpunt meetelt voor de overwinning.

Bundel je krachten met andere PES nieuwkomers en ervaren veteranen en span samen om een collectieve voorsprong op te bouwen in aanloop naar de Grand Final. Zodra elk wekelijks toernooi zijn laatste fase bereikt, worden de resultaten van alle groepswedstrijden geanalyseerd om aan elke zijde de best presterende speler aan te wijzen. Deze spelers worden geselecteerd als Representatives, die een basisplaats verdienen om te strijden in de Grand Final voor de zijde die zij willen vertegenwoordigen – volledig te bekijken via een livestream feed in Matchday mode.

Ook worden er grote veranderingen aan de Master League doorgevoerd. Een nieuwe interactief dialoog systeem zorgt dat de speler meer controle heeft over het verhaal. De transfermarkt heeft ook nieuwe berekeningen die zorgen dat alles wat je ziet en doet overeenkomt met de realiteit.

Je kan nu ook sponsor logo’s ontwerpen die je ziet op de media achtergrond tijdens een interview. Ook kan je de manager beter vorm geven. Je kan zelfs legendarische managers als avatar kiezen waaronder onze eigen Cruyff.

Het ziet er allemaal erg gelikt en, ten opzichte van de bewegingen in FIFA, een stuk realistischer uit.  

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments