De tijd van Xbox Play Anywhere is echt aangebroken. Je kunt vanaf nu de eerste Play Anywhere games reserveren in de Windows store. Hierdoor kun je altijd en overal een lekker potje gamen.

Xbox Play Anywhere?

Misschien is het goede nieuws aan je voorbij gegaan. Microsoft heeft zich in ieder geval overtroffen dit jaar. Xbox Play Anywhere werkt als een link tussen jouw verschillende Microsoft apparaten. Zat je lekker thuis op de bank te gamen met je Xbox, maar moet je nu toch echt de trein halen? Dan neem je jouw laptop met Windows 10 mee en kun je in de trein gewoon weer verder waar je gebleven was.

Xbox Play Anywhere slaat je gegevens en voortgang op in de cloud. Hierdoor kun je altijd en overal gamen op een Xbox One of Windows 10 pc. Dit betekent dat je de game dus ook maar één keer hoeft te kopen en je hoeft de achievements maar één keer te halen. Dat scheelt dus tijd en geld!

Wat nou als je maar één Microsoft apparaat hebt?

Dat is geen probleem. Jouw gegevens worden gewoon opgeslagen om ze later alsnog te kunnen downloaden. Dit betekent dat je er altijd nog voor kunt kiezen om een extra apparaat aan te schaffen. Jouw voortgang wacht geduldig tot jij er mee aan de slag wil.

Pre-order in de Windows Store

De eerste drie Xbox Play Anywhere games zijn dus vanaf heden als pre-order te bestellen in de Windows Store. Op 16 september kunnen we beginnen met ReCore. Daarna volgt Forza Horizon 3 op 27 september. Gears of War 4 sluit het rijtje af op 11 oktober.
Je kunt de games die Play Anywhere ondersteunen in zowel de Windows- als de Xbox Store kopen.

Naast deze drie titels zijn er een stuk meer titels die Play Anywhere ondersteunen. Helaas moeten we nog even afwachten tot we deze games kunnen pre-orderen. De volledige lijst van Play Anywhere titels is hier te vinden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments