Eerste gameplay beelden Sekiro: Shadows Die Twice!

De makers van Dark Souls weten ons de afgelopen tijd onwijs goed te teasen met een nieuwe aankomende titel. Nu zijn er dan eindelijk echte gameplay beelden opgedoken!

In de ruim vijf minuten durende video wordt het speelbare personage getoond – een shinobi die uit is op wraak – die een gebied genaamd Ashina Castle Grounds verkend. Je zult wellicht verwachten dat de game veel weg zal hebben van Dark Souls, maar laat dat nou echter net niet het geval zijn.

De prothetische linkerarm van de protagonist geeft hem de mogelijkheid over verschillende vaardigheden te beschikken. Deze variëren van verschillende soorten wapens tot een grijphaak met touw waardoor je in korte tijd lange afstanden kunt afleggen en vijanden snel dichterbij je weet te trekken. Zoals in de video is te zien wordt de grijphaak echter onwijs vaak gebruikt, wat dus wellicht zou betekenen dat dit één van de belangrijkste voorwerpen in de game zou kunnen zijn.

Het is overigens niet zo dat de game helemaal niks van Dark Souls weg heeft. Ondanks dat de combat onwijs snel gaat, zul je toch moeten wachten op openingen waarbij je veilig je vijanden kunt aanvallen. In andere woorden: eindeloos op de knoppen rammen levert je helemaal niks op, net zoals in Dark Souls.

Maar goed, kijk vooral even de video en houd onze site goed in de gaten. Ik heb nu al onwijs veel zin in de game en ben erg nieuwsgierig wat het uiteindelijke resultaat ons gaat brengen. Voor nu staat de lancering gepland op 22 maart 2019.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments