Eerste expansie Mafia III nu uit

Faster, Baby!

Mafia 3 is al weer een tijd uit en zelfs al weer een beetje vergeten. Voor de seizoenspashouders kan hij weer aangeslingerd worden want vandaag komt de eerste expansie uit.

Mocht je de game nog niet hebben en hem uit willen proberen dan kan dat want vandaag is er een demoversie van het spel binnen te halen waarin je het eerste stuk van Mafia III kan spelen. Vind je de game dan wel wat hebben, dan is hij tot 17 april met 50% korting te koop in de Store.

De nieuwe expansie die de naam Faster, Baby! draagt bevat een aantal nieuwe auto’s waarmee je bijvoorbeeld ook mijnen kan plaatsen. De update geeft je nu ook de mogelijkheid om granaten tijdens het rijden te gooien. Ben je seizoenspashouder dan kan je hem nu downloaden. Los kost hij je €14,99.

Faster, Baby! neemt je mee naar Sinclair Parish, een stadje ten westen van de Bayou, waar Sheriff ‘Slim’ Beaumont met ijzeren vuist regeert over de inwoners. Wanneer een mensenrechtenactivist wordt vermoord en andere activisten worden bedreigd, slaat Lincoln de handen ineen met lotgenoot Roxy Laveau om op een explosieve missie te gaan en de corrupte onderwereld van de stad bloot te leggen.

Er komen nu nog twee expansies, Stone Unturned en Sign of the Tines.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments