Ik ben nog niet eens klaar met de basegame maar voor diegene die Lara wel al naar het einde geholpen hebben is er goed nieuws. De eerste DLC komt eraan.

Op 13 november komt “The Forge” uit. Naast dat je hem als Season Pass houder kan binnenhalen, is hij ook los te koop.

In “The Forge” moet Lara de door lava overstroomde smederij van de gevallen goden trotseren om de geheimen van Kuwaq Yaku te ontrafelen. Tijdens haar reis ontdekt Lara nieuwe informatie over de nalatenschap van een vriend, en wordt ze geconfronteerd met een gevaar dat volgens de verhalen in vlammen was opgegaan. “The Forge” levert ook een gloednieuwe Challenge Tombe voor één speler of twee samenwerkende spelers. Spelers die de Challenge Tombe voltooien, worden beloond met de Grenadier-vaardigheid, de Brocken-outfit en het Umbrage 3-80-wapen.

“The Forge” is een compleet nieuw avontuur en de eerste van de zeven maandelijkse DLC-avonturen die beschikbaar komen via de Season Pass. Daarmee krijgen spelers toegang tot een stortvloed aan nieuwe content, waaronder Challenge Tombs, coöpervaringen, wapens en outfits, Score Attack- en Time Attack-uitdagingen en aanvullende, verhalende zijmissies.

De Season Pass is verkrijgbaar voor € 29,99.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments