Eerste content update Sea of Thieves komt eind mei

Stof de ooglapjes maar af en trek meteen even de splinters uit je houten poot vandaan, want eind deze maand kunnen we met nieuwe content aan de slag in Sea of Thieves.

Dit hebben Rare en Microsoft laten weten. De update krijgt de naam ‘The Hungering Deep’ en wordt gereleaset op 29 mei. Ook is er direct maar een trailer vrijgegeven. Hierin wordt gesproken over zeemonsters, oude zeevaarders en opoffering. Er zit verder geen greintje gameplay in, dus het is even afwachten wat de update ons uiteindelijk gaat brengen.

This seat is taken

Verder werd afgelopen week patch 1.07 uitgebracht. Behalve een bak aan fixes en verbeteringen, kun je nu ook aan de slag met open of besloten crews. Bij open crews verandert er niet zo heel veel ten opzichte van wat je gewend was. Bij closed crews kies je een schip en kun je vrienden laten joinen zodra ze online komen. Ook kun je hier voorkomen dat mensen die niet in je vriendenlijst staan zich bij je crew aansluiten. Ik voorzie een hoop lege brigs.

Nog een laatste puntje dat misschien wel aardig is om even uit te lichten is dat als je nu onder water zwemt, je gamertag niet langer zichtbaar is. Dit levert weer mogelijkheden op om ongezien andere schepen te benaderen en enteren, sneaky piraat die je bent.

Is het genoeg? Dat moeten we maar zien, maar er wordt in elk geval nog hard gewerkt aan de game.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments