Eerste beelden Shadow of the Tomb Raider te zien

De officiële reveal komt er aan maar wij hebben al beelden. Microsoft heeft de trailer al geplaatst.

Het is altijd weer de vraag waar Lara dit keer weer opduikt. Deze trailer geeft een inkijkje in de plek waar onze nieuwe Tomb Raider zich gaat afspelen. We gaan naar Midden-Amerika.

Met een flinke slag om de arm gaan we richting Mexico of omgeving. We zien duidelijke beelden van een Maya ritueel en de zo bekende vormen van hun piramides. De eerlijkheid gebied dat we hier geen gameplay beelden zien maar artwork en cinematics. Maar dat het weer een vet verhaal gaat worden, dat staat vast.

In deze nieuwe TR gaan we dus naar de huidige America’s toe. Startend in Mexico daal je af naar het zuiden, naar Peru. Tijdens een eerder Hands-on begon de game in een kleine Mexicaanse stad tijdens de Day of the Dead.

Als je al eerder Tomb Raider games hebt gespeeld zullen de mechanics je bekend voorkomen. Het is een wisseling tussen onderzoeken, platformen en vechten. De beelden laten ook de bekende cinematics stijl zien. Maar platformen is wederom de basis van de game. Wel is er een nieuwe rappel techniek aanwezig en zijn er meer mogelijkheden tot klimmen en afdalen waardoor het hele beeld uitgebreid gaat worden met een verticaal component. Het nieuwe rappel systeem biedt ook bewegingen aan zoals slingeren en wall running.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments