Eerste beelden Halo Infinite beta getoond

Eindelijk heeft Halo Infinite-ontwikkelaar 343 Industries een selecte groep Halo Insiders uitgenodigd om de eerste technische preview van het spel te testen. Helaas moeten wij het met de beelden doen.

De eerste beta laat spelers tegen AI-gestuurde bots spelen. In de eerste technische teaser kun je alleen kiezen tussen de Bot Slayer-modus, waarin je met 3 teamgenoten de strijd aangaat met Bots van maritieme moeilijkheidsgraad of 12 verschillende wapens testen op statische doelen in de Weapon Drills-modus. Klassieke Spartaanse wapens zoals het automatische geweer, het gevechtsgeweer en de magnum zijn allemaal aanwezig, maar er zijn ook een paar nieuwe automatische wapens om te ontdekken, waaronder de VK78 commando en de Bulldog tactical shotgun.

Deze Bot Slayer-modus lijkt nog wat simpel voor doorgewinterde spelers, want het is momenteel veel te gemakkelijk om deze AI-gecontroleerde bots te verpletteren. In veel opzichten lijkt Halo Infinite tegemoet te komen aan de grootste klachten van fans van de klassieke Bungie Halo-games die niet echt genoten van de vorige Halo-games van 343 Industries. Halo 5’s controversiële Dash, Spartan Charge en Ground Pound moves zijn allemaal verdwenen in Infinite en de terugkeer naar een meer traditionele boots-on-the-ground gameplay duidelijk te zien.

De zandbak in de Slayer-modus van Halo Infinite brengt klassieke krachtwapens en accessoires terug, zoals de Sniperrifle, de Overshield en de Camouflage, maar we zien ook een nieuwe verdedigingsitem Drop wall, welke een doorzichtig tijdelijk schild creëert waar jij en je teamgenoten tijdelijk achter kunnen schuilen.

343 Industries heeft een gloednieuwe Slipspace-engine ontwikkeld voor Halo Infinite en dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat het spel al zo lang in ontwikkeling is. Halo Infinite op de Series S draait blijkbaar op 120FPS op compatibele monitoren, maar de Xbox Series X laat spelers kiezen tussen een 60 FPS Quality Mode en een 120FPS Performance mode. Kijk zelf maar wat je ervan vind.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments