De eerste beelden van de Dead Rising 4 co-op multiplayer

In december kunnen we het weer opnemen tegen hordes met zombies. Of je nu een mes gebruikt, een kanon of een houten stoel. Alles wat je kunt vinden kun je inzetten tijdens het afslachten van deze wezens in Dead Rising 4.

Alleen co-op in de multiplayer modus

Waar je je voorheen in Dead Rising ook met co-op door de campaign kon vechten, is dat bij Dead Rising 4 niet meer het geval. Tijdens een Twitch stream heeft Capcom aangekondigd dat de campaign slechts voor één persoon zal zijn. Wel kun je in de multiplayer modus met 4 vrienden aan de slag.

Verder is Capcom angstvallig stil over de co-op mogelijkheden van Dead Rising 4. Waarschijnlijk hopen ze dat spelers het vergeten, of het niet mee hebben gekregen dat de co-op modus uit de campaign is gehaald. Deze video op IGN riep daarom ook veel vragen op bij de spelers. De reacties waren ook niet al te positief. Dat de game er wel heel tof uit ziet viel ook wel in het niet bij de reacties van gamers die de co-op campaign misten.

Capcom heeft zich nog niet uitgesproken over de vraag waarom ze de co-op campaign dan uit het spel hebben gelaten. Want soms moet je een succesvolle formule gewoon niet aanpassen. Als de spelers blij zijn en de game kopen, dan zou de producent het toch gewoon prima moeten vinden?

Dead Rising 4 heeft een wereldwijde release op 6 december 2016.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments