Wellicht hebben jullie het al langs zien komen op 9gag of Facebook. Want de social media werd even overspoeld met foto’s van Michael Fassbender als Callum Lynch voor de nieuwe Assassin’s Creed film.

De eerste Assassin’s Creed film is een feit en deze moet 21 december 2016 in de bioscopen te zien zijn. De naam van de film zal gewoon Assassin’s Creed worden, hier is nog ruimte voor andere vette titels, dus wie weet komt er nog een vervolg, of drie. Maandag gaat het filmen beginnen, onder andere in Malta, Londen en Spanje. Ze hebben dus iets meer dan een jaar om vele gamers tevreden te moeten stellen met het uiteindelijke beeld.

michael fassbender

Callum Lynch

Het karakter Callum Lynch is gemaakt voor de film, Lynch heeft dus verder niets te maken met de huidige Assassin’s Creed games. De personages die zijn ontworpen voor de film worden wel in de wereld van Assassin’s Creed gezet.

Het verhaal van de film doet natuurlijk wel erg denken aan de huidige serie. Callum komt er achter dat hij een afstammeling is van een geheime groep huurmoordenaars. Hier komt hij achter doordat hij genetische herinneringen als het ware ontgrendelt en deze opnieuw kan beleven. Deze herinneringen zijn van zijn voorvader Aguilar, die leefde in het 15e-eeuwse Spanje. Hierdoor krijgt hij ontzettend veel nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden waardoor hij het op kan nemen tegen de hedendaagse onderdrukkende tempeliers.

Michael Fassbender kennen we al van Prometheus, X-Men en Inglourious Basterds. Andere bekende gezichten in de film zijn Marion Cotillard (de gestoorde Mal uit Inception), Michael Kenneth Williams uit 12 Years a Slave en Ariane Labed, die me eerlijk gezegd helemaal niets zegt.

Het verhaal lijkt me erg vet, maar ook ontzettend lastig om dit in een jaar helemaal goed te kunnen filmen. Ook ben ik benieuwd of Michael zelf alle stunts gaat uitvoeren, want hier is toch een knap staaltje free-running voor nodig als we naar de games mogen kijken.

Trailer Assassin’s Creed: Syndicate

En nu ik toch bezig ben over Assassin’s Creed, er is een nieuwe trailer vrijgekomen van Assassin’s Creed: Syndicate! Hierin laten ze zien dat het relatief nieuwere tijdperk hele leuke dingen met zich meebrengt. In de game is er namelijk interactie met zowel Charles Dickens als Charles Darwin. Zelfs met hele vette missies waarin je de mannen moet helpen met wat bijzondere klusjes.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments