Een rondje Zandvoort in F1 2020

Het lijkt er op dat we het jaar 2020 uitgaan zonder ook maar enige actie op circuit Zandvoort. Gelukkig hebben we de game F1 2020 en weten we hoe het racen in Zandvoort er aan toe gaat.

Waar het echte wereld stil staat, gaat de virtuele wereld gewoon door. F1 2020 loopt voor de feiten aan door F1-actie op ons nieuwe Nederlandse circuit te laten zien. Het zijn daarmee ook de eerste gameplay-beelden van de nieuwe game. Bekijk de video hierboven om de nu al legendarische kombocht in actie te zien.

Boxart

Het zal geen verrassing zijn dat Max Verstappen ook dit jaar weer pronkt op de cover van de game in de Benelux. Dit jaar is er naast een Seventy Anniversary Edition, waarin de 70ste verjaardag van F1 wordt gevierd, ook een Deluxe Schumacher Edition.

Pre-orders krijgen de Seventy Anniversary Edition waarin DLC zit waarmee je extra customization spulletjes krijgt zoals een car livery, podium viering, helm, racepak, etc.

Voor een tientje meer krijg je de Deluxe Schumacher Edition waarin je vier van zijn meest iconische auto’s krijgt. Ook krijg je exclusieve Michael Schumacher content in de vorm van wederom een car livery, podium viering, helm, pak, etc.

De game komt 10 juli uit, maar de eigenaren van de Deluxe Schumacher Edition mogen al drie dagen eerder met de game aan de slag.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments