UPDATE

Vorige week wisten wij het hier eigenlijk al zeker. Maar ja, zonder officiële bevestiging geen zekerheid. Die is er nu gekomen.Starbreeze Studio’s heeft een persbericht gepubliceerd waarin zij aangeven dat A Tale of Two Sons nu definitief naar current-gen consoles gaat komen en wel ergens in de vakantiemaanden. Ook zal er een versie in de App Store en Google Play te vinden gaan zijn, zodat je ook mobiel deze game kan spelen. De One versie zal als extra ook een soundtrack en een concept art galerij bevatten.

originele bericht


Het gaat om het spel Brothers: A Tale of Two Sons, een prachtig klein spel van Starbreeze Studios die in 2013 op de PC uit kwam. De controls waren anders dan normaal, omdat je de twee personages met je twee analoge sticks moest besturen. Dit kan natuurlijk ook gewoon op de Xbox One werken, maar komt het echt naar de One?

Tegenwoordig bestaan onze bronnen steeds vaker uit Twitterberichten door direct contact met de developer, maar ook door plaatjes die medewerkers posten of door iemand laten posten. Zo ook het plaatje hieronder, waar duidelijk te zien is dat Brothers: A Tale of Two Sons in de planning staat om uitgebracht te worden op de current-gen consoles. We zien hier een rating van het Duitse ratingbureau USK van de game die uitgebracht gaat worden door 505 Games Italy. Of dit echt is, blijft nog een beetje in het midden aangezien we nog geen reactie van 505 zelf hebben gezien.


Waarom is dit een prachtspel? Ik heb de game in 2013 gekocht voor de PC tijdens een Steam Summer Sale voor drie euro en ik verwachtte niet heel veel, maar voor die drie euro kreeg ik een prachtig verhaal terug. De game is een mix van prachtige plaatjes, animaties, muziek en volwassen verhalen. Je kan in de game bijvoorbeeld op bankjes zitten voor het uitzicht en dat is soms echt prachtig! De prijs zal waarschijnlijk meevallen, het is immers maar een verhaal van vier of vijf uur. We hopen dus dat het plaatje waarheid is!

NfhXrNn

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Tom
Tom
7 jaren geleden

Heb m ooit al op de ps3 gespeeld, maar ik hoef m niet perse ook op de xbox one te spelen. Vyw briljante game!