Een kijkje achter de voordeur bij Gotham Knights

Gotham Knights is dé game van het najaar waar we met zijn allen ontzettend naar uit kijken. In een nieuwe trailer komen we weer wat meer over deze game te weten.

Warner Bros. Games en DC hebben een nieuwe behind-the-scenes trailer voor Gotham Knights, de aankomende open-wereld actie RPG, in première gebracht. De video bevat interviews met leden van het team van Warner Bros. Games Montréal en gaat in op de stripboekinspiratie achter de personages van de Batman-familie in Gotham Knights en hoe Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin in deze game zijn gereconstrueerd. Ook leren we meer over de combattechnieken en krijg je een indruk hoe de verhaalvertelling aangeboden wordt.

Gotham Knights bevat de Batman-familie, waarbij spelers in de rol kruipen van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin: een nieuwe garde getrainde DC-superhelden die moeten opstaan als de beschermers van Gotham City in de nasleep van Batmans dood. Van het oplossen van mysteries die de meest duistere hoofdstukken uit de geschiedenis van de stad aan elkaar verbinden tot het verslaan van beruchte schurken in epische confrontaties: spelers komen voor een hele reeks uitdagingen te staan, terwijl ze uitgroeien tot hun eigen versie van de Dark Knight.

Gotham Knights staat gepland voor een wereldwijde release op 21 oktober 2022 voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments