De rapporten vliegen ons om de oren. Eerst al Take Two over GTA6 en EA heeft ook al iets laten weten. Maar niet zo positief.

Stiekem kwam het rapport van EA vorige week al uit (oeps), maar we moesten het nog emotioneel verwerken. In een financieel rapport van EA staat dat het huidige fiscale jaar (die duurt tot april 2024) vol zit met games. Denk aan Super Mega Baseball, NHL24, Immortals of Aveum, Madden 24 en FIFA… oh nee toch niet. Dat is EA Sport FC geworden. Maar we missen games als Skate 4 en Dragon Age. Twee langverwachte titels.

We weten nog vrij weinig over de games, behalve dat Skate 4 een soort reboot free to play-game wordt met cross-play en cross-progressie (zoals Fortnite). Daarnaast hebben we ook nog weinig gezien van de nieuwe Dragon Age behalve dat we weten dat het Dreadwolf heet. We hebben een teaser trailer gezien, blogposts van ontwikkelaar BioWare, maar verder weinig nieuws.

Wellicht horen we dit jaar nieuws over de games, maar de release zal pas na april 2024 plaatsvinden. Zijn we verbaasd? Absoluut niet. Veel games zijn in 2021 en 2022 uitgesteld om in 2023 uit te komen. Titels als Skate en Dragon Age vliegen nu zo laag onder de radar, dat we zeker niet dit jaar verwachtte en misschien zelfs volgend jaar niet eens.

Maar hey, voor de lezers die hun hoop hadden voor een release dit jaar… alsjeblieft, je hoop is weg geblazen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties