EA kondigt Knockout City aan

Het is de nachtmerrie van middelbare scholieren; trefbal. Er zitten namelijk altijd een paar klasgenoten tussen die net iets te fanatiek zijn. In Knockout City ga je die nachtmerrie herbeleven, maar dan nog net een tikkeltje erger.

Knockout City is een ontzettend kleurrijke multiplayer game waarin teams het tegen elkaar opnemen in een potje trefbal. Niet een normaal potje trefbal, maar een potje trefbal waarin de bal vervangen kan worden door een bom die begint te tikken zodra je hem oppakt en uiteindelijk ontploft. Of door een bal die je tegenstander kan vangen waardoor je hem of haar kunt gebruiken om hun teamgenoten af te gooien. Of door een bal die de zwaartekracht vermindert waardoor je je tegenstanders de atmosfeer in kunt schieten. Niet een normaal potje trefbal dus.

Ook de levels in Knockout City waarin die potjes zich afspelen beloven doldwaas in elkaar te gaan zitten. Hoge flatgebouwen, een druk kruispunt waarin je zomaar overreden kunt worden of een bouwplaats waar een sloopkogel huis aan het houden is. Verder kun je bakken met cosmetische spullen unlocken zodat je jouw favoriete personage helemaal naar wens aan kunt passen.

Knockout City is vanaf 21 mei beschikbaar voor alle consoles en zal cross play te spelen zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments