EA en Marvel hebben de handen ineen geslagen om samen meerdere games te gaan maken. Hoeveel games het er precies gaan zijn is niet bekend, maar het moeten er tenminste drie worden.

Iets meer dan een maand geleden kondigden EA en Marvel Games aan dat ze samen gingen werken aan een singleplayer Iron Man-game. De game wordt ontwikkeld door Motive Studio, de ontwikkelaar die momenteel werkt aan de remake van Dead Space. EA zei toen al dat Iron Man de eerste uit meerdere games moest gaan worden en die samenwerking met Marvel is nu formeel ook aangekondigd.

De aankondiging gaat verder niet echt in op details rondom welke personages en hoeveel games er gemaakt gaan worden, maar volgens Bloomberg moeten het er tenminste drie worden. De eerste is dan dus Iron Man. De andere twee is gissen, maar er gaan al langer geruchten rond dat EA ook aan een Black Panther-titel zou werken. De derde titel is nog helemaal een mysterie.

EA heeft eerder met Star Wars Jedi: Fallen Order al laten zien dat ze prima een game uit een grote franchise kunnen maken, dus ik kijk er wel naar uit om te zien wat ze met deze samenwerking neer gaan zetten. Hoe zit dat met jullie?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments