Niet geheel onverwacht, maar Battlefield 1 is eerder te spelen met EA Access! Je krijgt zelfs allerlei digitale meuk  exclusieve content als je Play First speelt.

We mogen bijna aan de slag met Battlefield 1, de game die al een tijdje dikke hype genereert omdat het terug gaat naar de Eerste Wereldoorlog. We hebben al de bèta versie mogen proberen en veel spelers waren laaiend enthousiast. De eerstvolgende kans om dit spel weer te spelen, is 13 oktober! Dan kan je, net als met andere EA titels, de Play First-variant van Battlefield 1 spelen, waar je tien uur speeltijd krijgt. Met deze variant krijg je toegang tot vijf maps (St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Foa Fort en Suez) en vier modes (Conquest, Rush, Operations en Domination. Er is ook en voorproefje van de singleplayer campaign met de missies Storm of Steel en Through the Mud and Blood (deze namen klinken als twee nummers van een nieuw album van Metallica).

BF1wapens

Holy shit, een dog tag!

Alle progressie van Play First wordt meegenomen naar de volledige game (mits je die dan hebt gekocht). Mocht je echt 10 uur lang hebben gespeeld, dan krijg je een Battlepack. Als je Play First überhaupt hebt gestart, dan krijg je een exclusieve Trench Raider Dog tag. Weer van die heerlijke digitale meuk om mensen aan het spelen te krijgen.

Mocht je een Early Enlister Deluxe Edition hebben gepre-orderd, dan kan je 18 oktober aan de gang in plaats van 21 oktober. Zo zie je maar, als je gewoon Battlefield 1 hebt gekocht en geen EA Access hebt, word je zo meteen al neergeknald door rank 25 spelers. Dat is best zuur, maar het is niet anders.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments