EA en remasters, dat is geen geweldig huwelijk. EA heeft in het verleden gezegd niet voorstander te zijn van remasters want wie wil nou FIFA 09 remastered zien? Maar heeft EA zich misschien bedacht?

Veel fans van de Mass Effect serie hebben sinds het uitstel van Mass Effect: Andromeda gevraagd om een remaster van de originele serie. EA heeft daar tot nu toe geen gehoor aan gegeven, maar EA executive vice president Patrick Soderlund heeft in een interview op Gamescom gezegd dat een remaster absoluut tot de mogelijkheden behoort. Soderlund zegt dat de fans niet verrast moeten zijn als zij in de toekomst een Mass Effect Trilogy remaster zullen zien. Hij kon hier alleen nog geen officiële aankondiging over geven. Aan de fans geeft Soderland aan dat zij met hun remasters in de voetsporen van Activision zullen treden. Zo te horen is EA dus van zijn geloof afgestapt.

Mass Effect

Een remaster van zo een toffe trilogie is natuurlijk prachtig en wij hopen dan ook dat EA snel de aankondiging zal doen. Wij verwachten echter niet dat de trilogie gebundeld zal zijn met bijvoorbeeld Mass Effect: Andromeda. EA zal dus waarschijnlijk niet volledig in de voetsporen van Activision treden (Call of Duty, wij kijken inderdaad naar jou). Komt die remaster er wel, dan zal de hype beginnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments