We kennen denk ik allemaal wel het EA Access systeem. Ken je het niet en wil je het eens proberen? Dat kan.

EA Access is een soort huursysteem waarbij je voor een maandelijks of jaarlijks bedrag toegang hebt tot een aantal EA games. Zolang je abonnement loopt, kan je spelen. Om nieuwe leden te trekken heeft EA bedacht dat je EA Access een paar dagen lang kosteloos mag gebruiken.

ea-announces-new-games-for-access-members[1]

Van 19 t/m 24 januari krijg je als Xbox Live Gold lid vrije toegang tot de EA Access Vault. In die Vault zitten op dit moment 14 games. Dus heb je zin om de straten onveilig te maken in Battlefield Hardline, een balletje te trappen in FIFA 15 of draken te verslaan in Dragon Age: Inquisition, dan kan dat. Normaliter kost EA Access € 3,99 per maand of € 24,99 per jaar. Naast de toegang tot die 14 games kan je ook nog eens 10 uur lang elke nieuwe EA game uitproberen en krijg je 10% korting op de aankoop van die digitale games.

Mederedacteuren raden het aan

Zoals je misschien al eerder vandaag kon lezen, is redacteur Jeff vrij enthousiast over EA Access. Voor 25 euro krijg je vrij veel ‘gratis’ games. De Vault is ook vrij gevarieerd met spellen voor de sportfan, maar ook voor de shooterfan en avonturenfan.

Redacteur Niels vindt het ook niet veel geld en hij geniet vooral van de 10 uur die je krijgt om te bepalen of een game wel voor jou is. Misschien dat Star Wars Battlefront je bijvoorbeeld niet meer boeit na vijf uur, dan kan je altijd nog besluiten om het niet te kopen.

Ikzelf kan er niet echt warm voor lopen om meerdere redenen waarvan de belangrijkste wel is dat ik graag games wil spelen als ze net uit zijn, zeker sportgames. In Access moet je toch meestal wel een maandje of 5, 6 wachten voordat ze tevoorschijn komen en ik mis de DLC die niet inbegrepen zijn en je dus alsnog moet aanschaffen als je die wil hebben. De 10% zegt me weinig omdat digitale games erg duur zijn dus dan zou het puur voor de trials zijn. Niet mijn ding dus. Je leest het, er zijn voors en tegens maar ga het vooral zelf ervaren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments