Jaa en toen werd de Vault stiekem weer even gevuld door EA. Vanaf heden kun je namelijk een nieuwe game, via backward compatibility downloaden. Welke dat is? Je leest het hier!

Genoeg in spanning geweest. We mogen vanaf heden namelijk EA Sports SSX downloaden. SSX is een Xbox 360 snowboardgame uit 2012 en afgelopen mei voegde EA de game al toe aan het backward compatibility program. Met het nieuwe dashboard waarop games uit EA Access direct in het ‘nog te installeren’ scherm tevoorschijn komen, werd hij al snel gespot. Bijzonder aangezien EA nieuwe games in de vault normaal gesproken aankondigt.

EA Sports SSX draait om het maken van vette combo’s, terwijl je met hoge snelheden van bergen glijd. Of zoals de beschrijving zegt:

EA Sports SSX weet de franchise’s bekende fun te mixen met gameplay vol adrenaline. Tijdens de game reis je de hele wereld rond, om bekende gebergten te bedwingen. In deze game hebben we een gigantische wereld weten te creëren aan de hand van topografisch NASA materiaal. Met behulp van een interface die geïnspireerd is door Google Earth negen gebieden die allemaal hun eigen pieken en dalen hebben.

Ben je benieuwd naar SSX? Kijk zeker even de trailer en deel je ervaringen met ons!

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments