In LA is het duidelijk dat er een grote gamebeurs gaande is. Elke vierkante meter van de stad wordt gebruikt om een game te promoten. Tussen al dit promotie-geweld spotten we ook interessante nieuwe dingen. De nieuwe game van CD Projekt Red bijvoorbeeld, of wat dacht je van een exclusieve deal van Microsoft met Final Fantasy XV.

Nieuwe game CD Projekt Red

Er waren al geruchten dat de maker van The Witcher met een nieuwe game op de E3 zou komen, dat ziet er nu inderdaad sterk naar uit. Ze hebben het Figueroa Hotel bedekt met mega-posters die blijkbaar nog wat verborgen houden. De rest zal de komende dagen vast onthuld worden.

3076345-witcher[1]

CD Projekt gaf eerder al aan dat het mogelijk een nieuwe game in 2016 lanceert wat een “nieuw soort game is waar ze niet eerder mee hebben gewerkt in de studio.” De standalone versie van Gwent zou die beschrijving trouwens ook passen. De studio werkt op dit moment ook aan Cyberpunk 2077, maar de ontwikkelaar gaat deze game niet laten zien op de E3 omdat er nog teveel werk te doen is.

Exclusieve deal Microsoft met Final Fantasy XV

Opmerkelijk is de billboard van Final Fantasy XV waarop duidelijk alleen een Xbox One logo te zien is. De game komt voor zowel de PlayStation 4 als de Xbox One, maar waarom hier alleen het Xbox logo? Heeft Microsoft met Square Enix gepaaid voor een timed exclusive?

bOXosh2[1]

Titan Fall 2

Verderop in de stad wordt een heuse Titan op schaal gebouwd. Het gaat om een nieuw model Titan van Titan Fall 2.

CktUYFAUgAEtKK2[1]Forza auto

Ook in Los Angeles, in de Peterson Automotive Museum, staat de cover car van de volgende Forza (Forza Horizon 3 waarschijnlijk) ten tonele. Hmmm, nice…

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments