Op dinsdag 16 april zal Microsoft in hun Inside Xbox programma alvast een aantal teasers aan de kijker voorschotelen over wat zij op de E3 mogen verwachten.

De geruchtenmolen voor dé gamesbeurs van het jaar, de E3, begint langzamerhand op gang te komen. Behalve dat het steeds duidelijker wordt welke uitgevers er op de beursvloer zullen acteren en wie niet, laat Microsoft zelf herhaaldelijk weten all-in te zullen gaan. Phil heeft er vertrouwen in en straalt dat uit. En wij hebben vertrouwen in Phil!

Om de hype voor de E3 nog wat verder aan te wakkeren heeft Microsoft een teaser trailer gedropt over hun aanstaande Inside Xbox uitzending. De aflevering van een uur zal behalve nieuws over de E3 ook nieuwe beelden opleveren van Rage 2 en Warhammer Chaosbane. Ook worden er nieuwe details besproken over de Anniversary update van Sea of Thieves, en is Rod Fergusson van The Coalition speciaal te gast om mogelijk Gears nieuws met ons te delen!

De show wordt dinsdag 16 april om 23:00u Nederlandse tijd uitgezonden en is onder andere via Mixer te bekijken. Mocht je de show de 16e missen, geen paniek! Wij zullen op woensdag 17 en donderdag 18 april het belangrijkste nieuws met je delen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments