De meesten van ons kennen Dying Light vast wel. De dikke zombie-slachter-game krijgt binnenkort een hele grote uitbreiding. Tijdens de aankomende Gamescom wordt hier meer informatie over vrijgegeven.

dying_light_the_following2

Dying Light is van zichzelf al een grote game, het duurt wel even als je van de ene kant van de map naar de andere wilt lopen. Met de aankomende uitbreiding wordt deze map nog een stuk groter. We kunnen ook voor het eerst aan de slag met voertuigen, in ieder geval met een duin-buggy zoals op de vrijgegeven screenshot staat afgebeeld. Verder wordt er een nieuw gebied toegevoegd ter grote van de gehele bestaande map. Een flinke uitbreiding dus!

De ontwikkelaars spreken ook niet over DLC, ze noemen het een ‘expansion pack’. Gezien wat er nu van bekend is geef ik ze groot gelijk om dit niet als simpele DLC weg te zetten. De uitbreiding zal de naam ‘The Following’ krijgen en wordt separaat aangeboden als download in de nabije toekomst. Als je in het bezit bent van de Season Pass dan is deze uitbreiding helemaal gratis. De rest moet er gewoon voor betalen, hoeveel en wanneer is nog onbekend. Volgende week tijdens de Gamescom horen we meer over ‘The Following’.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments