In een eerder bericht hadden we al een aantal afbeeldingen van de nieuwe Dying Light DLC The Following. Nu volgt er een YouTube video van Techland waarin een aantal developers er dieper op in gaat en gameplay laat zien.

In onderstaande video wordt er door de developers gesproken over de aankomende DLC. Ook wordt er een kwartier aan gameplay getoond, wat er overigens goed en tof uit ziet! In de aankomende uitbreiding speel je meer op het platteland dan in de stad. Iets wat een paar van mijn collega’s vast wel fijn vinden, stelletje boeren.. De nieuwe map is groter dan de huidige maps in de game, iets wat opmerkelijk is in een uitbreiding. Normaliter is een DLC een klein stukje meer en een uitbreiding weer iets meer dan dat. Ook worden er voertuigen geïntroduceerd, wat wel handig is met deze grote map. Nieuwe wapens mogen niet ontbreken natuurlijk, een kruisboog, een machinepistool en meer wordt toegevoegd. Ook wordt er een soort karma systeem geïntroduceerd. Mensen in de game vertrouwen je meer of minder naar gelang je acties in de gamewereld.

Een releasedate voor de aankomende uitbreiding van Dying Light is nog niet bekend gemaakt, we hopen hier snel meer over te horen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments