Dat het team van Techland, de makers van Dying Light, op een geweldige manier met hun publiek omgaan, dat bewees de gratis-DLC-voor-de-glas-water-foto-actie wel.

Dat ze ook graag de draak steken met de gaming-industrie, was ook te merken aan diezelfde actie die als reactie op de Red Bull actie van Destiny kwam.

Dus toen Dying Light speler “c0mpl3x1ty”, die waarschijnlijk als mierenneuker op de plaatselijk afdeling “Ik Heb Niks Beters Te Doen” van de gemeente Grubbekutterveen werkt, opmerkte dat er toch wel wat onvolkomenheden in Dying Light zaten, was hun reactie geweldig. “c0mpl3x1ty” merkte namelijk op dat de elektrische infrastructuur in de game niet helemaal klopte en dat het eigenlijk onmogelijk was dat de stad nog elektriciteit had in de staat waarin het verkeerde.

 

Als antwoord op zijn opmerkingen maakte Techland een video die uitlegde hoe de stad Harran aan zijn stroom kwam. Techland schreef: “Het is waar, ons elektriciteitsnetwerk is verre van conventioneel. Maar als je middenin een zombie ramp zit, dan moet je creatief zijn en je aanpassen. De burgers van Harran zijn uitermate creatief geweest en hebben de bestaande infrastructuur aangepast en verbeterd. Daarom lijkt het voor ons onwetenden alsof de huidige setup niet “klopt”.  Een zombie in een hamsterlooprad die stroom genereert. Briljant toch?

Hoe maf hun antwoord ook is, Techland neemt zijn fans wel serieus genoeg dat zij op een leuke en uitgebreide manier een antwoord maken op een eigenlijk triviale vraag. Hulde!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments