Het bleef een lange tijd vrij onduidelijk wat de release datum zou worden van The Following, de expansion pack van Dying Light. De ontwikkelaar heeft wat informatie vrijgegeven via een teaser.

Het is een beetje overdreven om gelijk een teaser online te zetten in plaats van een persbericht met de informatie. De teaser duurt namelijk maar 17 seconden. Er staat in dat The Following in het eerste kwartaal van 2016 uitkomt. Helaas dus niet dit jaar. Het ziet er wel vet uit! Release datum blijft wel alsnog een beetje abstract.

Zoals ik al een eerder bericht vertelde, zal de expansion pack ongeveer 10 uur aan extra gameplay bieden. Het voegt een heel nieuw speelgebied toe die net zo groot is als de basisgame zelf. Nu hoef je niet te parkouren over gebouwen, maar kan je in een buggy stappen en met vrienden allerlei zombies kapot rijden op een open veld. Verder kan je watervallen, grotten, rotsen, graanvelden en allerlei andere rurale eigenschappen verwachten. Er is nog steeds geen prijs bekend voor de Europese versie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments