Heel toevallig ben ik nog met een maat de co-op campaign aan het doen van dit awesome spel en dan ben ik nog niet eens The Following begonnen. Dying Light ontwikkelaar Techland geeft aan dat er na The Following nog steeds nieuwe content komt!

Het is onbekend om wat voor content het gaat, ik denk niet van het formaat als The Following. De ontwikkelaar geeft aan dat het nog tot eind dit jaar de game zal ondersteunen. Dus misschien gaat het wel om kleinere updates of nieuwe wapens en challenges.

dying_light_screenshot02_gamescom
De film ‘300’ is er niks bij: THIS IS DYING LIGHT!

Het blijft allemaal een beetje vaag, want Techland zegt wel met onaangekondigde content aan de gang te zijn gegaan. Maar of het nou over de genoemde updates gaat is onduidelijk. De studio wil wel graag de ervaringen, meningen, problemen, klachten en ideeën horen van de spelers. Wie weet komt er dus nog wel een grote uitbreiding aan. Zouden jullie dat vet vinden? De co-op zit dik in elkaar, het verhaal stelt niet teleur en een nieuw gebied buiten Harran en het platteland is ook welkom, dus waarom niet?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments