Dying Light 2 Stay Human heeft een releasedatum

Na veel uitstel en stilte is het er dan eindelijk. De releasedatum van het geliefde zombiespel Dying Light 2.

Tijdens een Techland livestream heeft de ontwikkelaar bevestigd dat Dying Light 2 Stay Human op 7 december 2021 uit gaat komen. En ja, zoals jullie goed lezen heeft de game ook een nieuwe toevoeging aan de naam gekregen.

De nieuwe datum komt nadat de game vorig jaar, zonder nieuwe release, werd uitgesteld. Het was oorspronkelijk bestemd voor een lente 2020 release, maar Techland “had meer tijd nodig om onze visie te vervullen”.

Zowel de releasedatum als de nieuwe naam werden onthuld naast een lange gameplay trailer die laat zien hoe de game eruit ziet sinds we Dying Light 2 op de Gamescom op een perspresentatie gezien hebben en het geeft een overzicht van het achtergrondverhaal van de game.

In deze game verken je The City, het laatste bolwerk van de mensheid in een wereld die in de greep is van een virus. Net als in het originele spel maak je gebruik van verbeterde parkourvaardigheden om de open wereld te verkennen, met de nadruk op crafting en tactische gevechten. Maar Dying Light 2 Stay Human dwingt je ook om grote keuzes te maken die invloed hebben op de wereld en de gebeurtenissen die daarin plaatsvinden.

Voor iedereen die de originele game – die oorspronkelijk uitkwam in 2015 – nog niet heeft gespeeld, lanceert Techland vandaag ook een Dying Light Platinum Edition, die de game en al zijn DLC verzamelt in één, betaalbaar pakket, en die je nu deze week met een vette korting van 75% voor net geen 25 euro kan binnenslepen.

Dying Light 2 Stay Human-pre-orders starten ook vandaag, met drie retail-edities en drie digitale edities. Iedereen die een preorder plaatst, ongeacht de editie die hij of zij kiest, ontvangt een digitaal Reload Pack, met daarin een uniek wapen, een unieke outfit en een unieke paraglider-skin.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments